top of page

ALLE DATA ALTIJD BESCHIKBAAR

                         OOK ONDERWEG

Mobiele verbindingen
Mobiele (data-) verbindingen (GPRS/UMTS/HSDPA/HSUPA/4G) zijn niet meer weg te denken als connectiemiddel binnen de huidige ICT-ontwikkelingen en praktijk. Het gebruik van smartphones, tablets en mobiel verbonden laptops zijn niet meer weg te denken binnen de wereld van het Internet.
Deze apparaten zorgen ervoor dat we steeds mobieler en plaats onafhankelijker kunnen werken. De mobiele verbindingen worden sneller, stabieler en steeds meer toepasbaar in de wereld van ICT.

 

Vanuit onze zeer ruime ervaringen met deze vorm van verbindingen en communicatie kunnen we een goed advies geven over de mogelijkheden, aangepast aan de wensen, van de klant.
Afhankelijk van welke provider en voor welke hardware er wordt gekozen kunnen wij een verbindings- en implementatietraject uitvoeren. Hierdoor is een goede investering, gebruik en rendement te behalen met betrekking tot de gekozen materialen en werkwijze. Wij hebben goede relaties met KPN en Vodafone.

 

Wireless LAN / Draadloos Netwerk
Draadloze netwerken worden steeds complexer. Er wordt steeds meer gevraagd van een draadloos netwerk. Het aantal connecties op draadloze netwerken is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast laptops voorzien de draadloze netwerken tegenwoordig ook smartphones en tablets van aansluiting op het Internet. Omdat draadloze netwerken steeds meer worden belast door allerlei gebruikers is het van wezenlijk belang dat de beveiliging van het netwerk op orde is. Deze beveliging is, met de juiste apparatuur, volledig in te richten. Bepaald kan worden welke gebruikers van het draadloos netwerk gebruik mogen maken, welke snelheden toegekend worden en tot welk niveau in het netwerk men mag komen.
Kortom: Draadloos Netwerk = Verhaal Apart


Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden

bottom of page