top of page

SOFTWARE

Software is beschikbaar in allerlei soorten en maten. Grote pakketten waar maar een klein gedeelte van nodig is voor de organisatie. Software die net niet voldoet aan datgene waar de organsiatie behoefte aan heeft. Vaak een zoektocht waar je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Soms zou een combinatie van verschillende software de oplossing zijn voor de organsatie. Dat betekent met veel verschillende pakketten naast elkaar werken. Veel klikken dus............ en zoeken!!
In overleg met de klant is ons bed
rijf in staat om de wensen te vertalen naar op maat gemaakte software. Deze software wordt na een grondige inventarisatie en afstemming gemaakt door ervaren programmeurs die met name gespecialiseerd zijn in ActionScript, Javascript, ASP Classic, ASP.NET en Visual Basic.
De software kan worden gehost op onze eigen server.

 

De combinatie van deze talen leiden tot de mogelijkheid een complexe vragen te converteren naar een eenvoudig te gebruiken softwarepakket dat doet wat het moet doen. Zonder overbodige ballast en een onnodige investering in tijd en middelen.

Naast het maken van de software zorgt ons bedrijf voor een perfecte implementatie zodat de software zo efficiënt mogelijk gebruikt kan worden. In overleg zal worden bepaald hoe deze implementatie in zijn werk zal gaan. Naast een algemene training is "training on the job" een goede mogelijkheid om te kunnen werken met de software. Gedurende het dagelijkse proces kan begeleiding worden gegeven op locatie.

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden

bottom of page